Vakantieweek dag 1 en 2

Maandag 22 augustus 2022

De eerste twee dagen van de Vakantieweek zijn achter de rug! Na het dauwtrappen en het ontbijt op zaterdagochtend stonden zaterdagavond de pubquiz voor de volwassenen en het lasergamen voor de jongeren op de planning. Meer dan 20 teams deden mee aan de pubquiz en uiteindelijk ging team Bergsma & Co met de hoofdprijs naar huis! Tegelijkertijd vond het lasergamen plaats. De jongeren vermaakten zich in de lasergame-arena, waar samen met een dj een feestje werd gebouwd.

Zondagochtend werden bijna 500 mensen verwelkomd bij Landjuweel B.V. voor de Vakantieweekdienst. Het thema van de dienst was ‘Familie’. De dienst werd muzikaal begeleid door de band Reveal en het Vakantieweekkoor. Ingrid, Irma en postbode Siemen kwamen ook even langs. Ook zij kwamen er op hilarische wijze achter dat wij eigenlijk allemaal familie van elkaar zijn. Wij hebben samen kunnen beleven, zingen, lachen en luisteren. Wij kijken terug op een mooie dienst!

In de avond vond op dezelfde locatie de sing-in plaats. Aan de hand van een persoonlijk verhaal werd iedereen meegenomen in het thema ‘Vertrouwen’ en werden er bijpassende liederen gezongen. De avond werd muzikaal begeleid door de band van de GKV Appingedam.

Er wordt teruggekeken op een succesvolle start van de Vakantieweek!