Wij zijn de Stichting Vakantieweek Uithuizermeeden. Wij zijn een onafhankelijke stichting die bestaat uit 26 enthousiaste jongeren van verschillende gezindten tussen de 16 en de 25 jaar. Deze jongeren komen allemaal uit Uithuizermeeden en omstreken. Met deze groep organiseren wij elk jaar in de zomervakantie de Vakantieweek: een week vol leuke activiteiten voor jong en oud in Uithuizermeeden.

Bij de Vakantieweek doen we zoveel mogelijk zelf:

  • we verzorgen alle onderdelen; van de poppenkast tot de fietstocht, van de pubquiz tot het knutseluurtje, van de kerkdienst tot de themamiddagen en van de avondsluitingen tot de ouderenmiddag;

  • we vormen zelf het koor dat zingt in de openingsdienst;

  • we acteren zelf in het cabaret en schrijven daarvoor ook zelf de teksten.

Kortom, we doen alles wat maar nodig is om de Vakantieweek voor iedereen elk jaar tot een groot succes te maken.

Daarnaast zetten wij ons ook buiten de Vakantieweek om in. We staan bijvoorbeeld op de rommelmarkt tijdens Koningsdag, we nemen deel aan georganiseerde volleybaltoernooien en zetten ons in tijdens (lokale) evenementen, bijvoorbeeld de Tocht om de Noord.

Bij het organiseren van de Vakantieweek kunnen we altijd rekenen op de loyale steun van de middenstand, de kerken, de ondernemers en de gehele bevolking van Uithuizermeeden.